Vul het formulier in en ontvang
‘8 adviezen voor gratis publiciteit in een medium voor kinderen’

 

Adviezen voor gratis publiciteit in een medium voor kinderen
1. Zorg ervoor dat het onderwerp dat je aan het medium aanbiedt, aansluit bij de doelgroep van het medium. Een onderwerp voor ouders of leerkrachten past bijvoorbeeld vaak minder goed in een medium dat specifiek gericht is op kinderen.
2. Neem vooraf contact op met het medium. Vraag naar welke onderwerpen het medium op zoek is. Vraag hoe het medium onderwerpen beoordeelt.

Lees deze 2 en de 6 andere adviezen in het document dat je ontvangt als je het contactformulier hieronder invult. Veel leesplezier en succes met het toepassen ervan!

 

 

Voornaam *

Achternaam *

E-mailadres *

Organisatie

 

We gebruiken de contactgegevens die je hier invult om je het document ‘8 adviezen voor gratis publiciteit in een medium voor kinderen’ te kunnen mailen. Je voornaam, achternaam en e-mailadres hebben we nodig om je de automatische mail met link naar het document te kunnen sturen. We vragen aanvullend om de organisatie waar je werkt in te vullen, omdat we benieuwd zijn welke organisaties kinderen als doelgroep hebben of iets met kinderen willen gaan doen. Het veld organisatie is niet verplicht, mocht je dat niet met ons willen delen of mocht dat niet op jou van toepassing zijn.