Dagprogramma Communiceren

 

Communiceren met kinderen

In het dagprogramma Communiceren vertellen we je hoe je met kinderen kunt communiceren op een manier die voor zowel jou als kinderen leuk en ontspannen is. Hoe luister je zodat kinderen open zijn naar je en je gaan vertellen wat je wilt weten? Hoe praat je zodat kinderen naar je luisteren en je boodschap overkomt? En op welke manier vertaal je dit vervolgens naar een unieke kinderkrant of een uniek project?

Veel projecten voor kinderen zijn ontzettend leuk, leerzaam en waardevol, en bereiken toch maar een klein deel van de doelgroep of behalen niet de beste mogelijke resultaten.

Met een nieuwe kijk op het communiceren met kinderen en praktische tips zal je het maximale uit gesprekken met kinderen gaan halen.

Wat zou er voor jou persoonlijk, voor jouw sociale onderneming en voor de kinderen voor en met wie je werkt allemaal mogelijk worden als je als je zou weten hoe je echt tot kinderen doordringt en hoe je de vraag naar en het enthousiasme over je project maximaal kan maken?

In het dagprogramma Communiceren met kinderen staat het leggen van de basis voor de inhoud van je kinderkrant of project centraal. Hiermee zet je de eerste stappen richting een kinderkrant of project voor kinderen waarmee je je onderscheidt. Op deze manier wordt je kinderkrant of project voor kinderen interessant, waardevol en ontzettend leuk. Het in kaart brengen wat er leeft onder kinderen en het voeren van gesprekken met kinderen vormen de basis van dit dagprogramma.

Het resultaat is inzicht in de manier waarop je met kinderen kunt communiceren waardoor je het verschil gaat maken. Inzicht in hoe jij je met je kinderkrant of project kunt onderscheiden. En het zetten van de eerste stappen richting expert als het gaat om communiceren met kinderen, waardoor je ontzettend veel waarde kan bieden voor alle doelgroepen waarmee je samenwerkt, met de nadruk op de kinderen zelf.

Het dagprogramma sluit aan bij de modules 5. Redactie en 7. Schrijven van het jaarprogramma. Het dagprogramma is een goede voorbereiding en aanvulling op het jaarprogramma.

Het dagprogramma kan ook los worden gevolgd om toe te passen op je eigen project voor de doelgroep kinderen.

Het dagprogramma Communiceren met kinderen vindt plaats rond september 2019.

De investering voor het dagprogramma Communiceren met kinderen is € 1.750,- exclusief btw.
Voor deze investering krijg je een trainingsdag, het materiaal, opdrachten waarin je zelfstandig naar het resultaat toewerkt en twee coachingsmomenten.

 

 

We werken het fijnst en behalen de beste resultaten met mensen die uit hun comfortzone durven te stappen, open staan voor groei en serieus zijn over het starten of verder ontwikkelen van een onderneming of project voor kinderen. We gaan alleen in gesprek met mensen die bereid én in staat zijn om te investeren en actie te ondernemen.

De dagprogramma’s zijn speciaal voor sociale ondernemers die werken voor en met kinderen 7 tot en met 12 jaar. En voor personen die zich willen ontwikkelen tot een sociale ondernemer die werkt voor en met deze doelgroep.

Wil jij deelnemen aan één van de dagprogramma’s? Vul dan onderstaand contactformulier in en beantwoord alle vragen. Je hoort binnen twee weken van ons of je bent geselecteerd voor een matchgesprek.

Het invullen van het contactformulier betekent niet automatisch dat je een gesprek zult hebben of deel kunt nemen aan het dagprogramma.

 

Vraag een plek aan voor het dagprogramma

Voornaam *

Achternaam *

E-mailadres *

Telefoonnummer *

Beantwoord in het tekstveld onderstaande 8 vragen.

1. Hoe ben je bij ons terechtgekomen?

2. Wie ben je, wat is je achtergrond en waar houd je je op dit moment mee bezig?

3. Aan welk dagprogramma wil je deelnemen?

4. Wat is voor jou de reden om deel te nemen aan dit dagprogramma?

5. Wanneer de reden voorbereiding op het jaarprogramma is: in welke regio zou je een kinderkrant willen uitgeven?

6. In hoeverre ben je bereid en in staat om te investeren? (In geld, tijd en energie?)

7. Waarom zouden we jou moeten toelaten tot het dagprogramma?

8. Wat zijn punten die je graag met ons wilt bespreken? Welke vragen wil je aan ons stellen?

 

We sturen je nadat je contact met ons hebt opgenomen ook relevante informatie, tips en mogelijkheden. 
We gaan vanzelfsprekend zorgvuldig met je gegevens om.