Dagprogramma Financiering

 

Financiering voor je project voor kinderen

In het dagprogramma Financiering vertellen we je hoe je de financiering voor je kinderkrant of project voor kinderen kunt rondkrijgen, zonder te drammen, de verkoper uit te hangen of je hand op te houden.

Veel mensen vinden geld en verkoop spannend. Ze worden zenuwachtig als het gaat over financiën. En dat terwijl dit de basis is voor het starten én voor het op lange termijn voortzetten van je kinderkrant of je project voor kinderen.

Met een nieuwe kijk op het rondkrijgen van de financiering voor je kinderkrant of project en praktische tips zal je het maximale uit gesprekken met financiers gaan halen. Waardoor het uitgeven van je eigen kinderkrant of het opzetten en succesvoller maken van je project voor kinderen binnen handbereik komt.

Wat zou er voor jou persoonlijk, voor jouw sociale onderneming en voor de kinderen voor en met wie je werkt allemaal mogelijk worden als je je geen zorgen meer zou maken over geld?

In het dagprogramma Financiering staat het creëren van (financieel) draagvlak voor je kinderkrant of project voor kinderen centraal. Hiermee zet je de eerste stappen richting het uitgeven van je kinderkrant of het financieren van je eigen project. Het in kaart brengen van financieringsmogelijkheden en het voeren van gesprekken met potentiële financiers vormen de basis van dit dagprogramma.

Het resultaat is een financieringsplan, inzicht in opties die er zijn en een netwerk dat gaat bijdragen aan de financiering van je kinderkrant of project voor kinderen.

Het dagprogramma sluit aan bij de modules 3. Subsidies en fondsen en 4. Sponsors en adverteerders van het jaarprogramma. Het dagprogramma is een goede voorbereiding en aanvulling op het jaarprogramma.

Het dagprogramma kan ook los worden gevolgd om toe te passen op je eigen project voor de doelgroep kinderen.

Het dagprogramma Financiering vindt plaats rond mei 2019.

De investering voor het dagprogramma Financiering voor je project voor kinderen is € 1.750,- exclusief btw.
Voor deze investering krijg je een trainingsdag, het materiaal, opdrachten waarin je zelfstandig naar het resultaat toewerkt en twee coachingsmomenten.

 

 

We werken het fijnst en behalen de beste resultaten met mensen die uit hun comfortzone durven te stappen, open staan voor groei en serieus zijn over het starten of verder ontwikkelen van een onderneming of project voor kinderen. We gaan alleen in gesprek met mensen die bereid én in staat zijn om te investeren en actie te ondernemen.

De dagprogramma’s zijn speciaal voor sociale ondernemers die werken voor en met kinderen 7 tot en met 12 jaar. En voor personen die zich willen ontwikkelen tot een sociale ondernemer die werkt voor en met deze doelgroep.

Wil jij deelnemen aan één van de dagprogramma’s? Vul dan onderstaand contactformulier in en beantwoord alle vragen. Je hoort binnen twee weken van ons of je bent geselecteerd voor een matchgesprek.

Het invullen van het contactformulier betekent niet automatisch dat je een gesprek zult hebben of deel kunt nemen aan het dagprogramma.

 

Vraag een plek aan voor het dagprogramma

Voornaam *

Achternaam *

E-mailadres *

Telefoonnummer *

Beantwoord in het tekstveld onderstaande 8 vragen.

1. Hoe ben je bij ons terechtgekomen?

2. Wie ben je, wat is je achtergrond en waar houd je je op dit moment mee bezig?

3. Aan welk dagprogramma wil je deelnemen?

4. Wat is voor jou de reden om deel te nemen aan dit dagprogramma?

5. Wanneer de reden voorbereiding op het jaarprogramma is: in welke regio zou je een kinderkrant willen uitgeven?

6. In hoeverre ben je bereid en in staat om te investeren? (In geld, tijd en energie?)

7. Waarom zouden we jou moeten toelaten tot het dagprogramma?

8. Wat zijn punten die je graag met ons wilt bespreken? Welke vragen wil je aan ons stellen?

 

We sturen je nadat je contact met ons hebt opgenomen ook relevante informatie, tips en mogelijkheden. 
We gaan vanzelfsprekend zorgvuldig met je gegevens om.