fbpx

E-book Start succesvol je eigen kinderkrant

 

 

De strategie voor het lange termijn succesvol
uitgeven van dé kinderkrant van je regio.

 

Pas geleden hadden we samen een tof gesprek over hoe het komt dat we weten dat succesvol een kinderkrant starten overal mogelijk is. We hebben onze eigen Rotterdamse kinderkrant Jong010 sinds 2010 tegen alle trends en verwachtingen in elk jaar weer laten groeien. We zien veel mogelijkheden en overzien duidelijk de stappen die naar je eigen kinderkrant leiden.

Dat onze strategie niet toevallig succesvol is, bewijzen de kinderkranten die door heel Nederland worden gestart. In februari 2019 kwam de eerste Haarlemse Jong023 van Jacqueline uit. In mei 2019 lanceerde Miranda dé kinderkrant van Heerhugowaard. Op dit moment werken we in ons jaarprogramma met Linda aan het starten van kinderkrant Jong078, die ze gaat uitgeven in de Drechtsteden. Marijn richt zich op Jong071, de kinderkrant van de regio Leiden.

We weten inmiddels dat je een succesvolle kinderkrant en vraag naar je kinderkrant zelf kunt creëren. De meeste mensen zijn zich niet bewust van waar de kansen liggen en wat het belangrijkst is. We willen graag met je delen wat ons zo enthousiast en zeker maakt en hebben naar aanleiding van ons gesprek een e-book geschreven.

 

In het e-book Start succesvol je eigen kinderkrant lees je…

… hoe je een unieke en ijzersterke kinderkrant maakt, zodat kinderen je grootste fan zijn en je geen concurrentie hebt. 

… dat er overal kansen zijn en hoe je die kunt benutten, zodat je jaar na jaar voldoende geld bij elkaar krijgt om je kinderkrant uit te geven.

… hoe je met jouw kinderkrant in een gat in de markt springt dat er in elke regio is.

… dat wanneer jij bereid bent om vol enthousiasme en overtuiging alles te doen dat nodig is om je kinderkrant tot succes te maken, er altijd mensen zijn die daarbij willen aansluiten of bereid zijn je te helpen.

… dat we voor geen enkele uitdaging terugdeinzen. Sterker nog: vrijwel elk ‘probleem’ dat jij bij het starten en uitgeven van je kinderkrant tegenkomt, hebben wij al een keer meegemaakt en opgelost.

 

Vul hieronder je naam in en het e-mailadres dat je het meest gebruikt.
Je ontvangt vervolgens direct een e-mail met link naar het gratis e-book.

Vraag aan en ontvang gratis het e-book Start succesvol je eigen kinderkrant

Je voornaam *

Je e-mailadres *

 

We sturen je – nadat je het e-book hebt ontvangen – ook wekelijks een e-mail over het starten en uitgeven van een kinderkrant.
We gaan vanzelfsprekend zorgvuldig met je gegevens om.