Vul het formulier in en ontvang
‘In 10 stappen je eigen kinderkrant’

 

In 10 stappen je eigen kinderkrant
Stap 1. Maak een jaarplan waarin je voor jezelf en voor andere betrokken partijen duidelijk en overzichtelijk weergeeft hoe je het opzetten van je kinderkrant gaat aanpakken en wat je doelstellingen en manier van werken zijn. In het jaarplan zet je alle basisinformatie duidelijk op een rijtje. Lever met je kinderkrant een maatschappelijke bijdrage en combineer dit met commerciële mogelijkheden. Onderbouw alle keuzes die je maakt.
Stap 6. Zorg dat de planning op orde is. Zorg dat alle onderdelen waaruit het maken van de kinderkrant bestaat en alle mensen die daaraan een bijdrage leveren duidelijk zijn omschreven en op elkaar zijn afgestemd.

Lees deze 2 en de 8 andere stappen in het document dat je ontvangt als je het contactformulier hieronder invult. Veel leesplezier en succes met het toepassen ervan!

 

 

Voornaam *

Achternaam *

E-mailadres *

 

We gebruiken de contactgegevens die je hier invult om je het document ‘In 10 stappen je eigen kinderkrant’ te kunnen mailen. Je voornaam, achternaam en e-mailadres hebben we nodig om je de automatische mail met link naar het document te kunnen sturen. We vragen aanvullend om de organisatie waar je werkt in te vullen, omdat we benieuwd zijn welke organisaties kinderen als doelgroep hebben of iets met kinderen willen gaan doen. Het veld organisatie is niet verplicht, mocht je dat niet met ons willen delen of mocht dat niet op jou van toepassing zijn.