Vul het formulier in en ontvang
‘In 10 stappen je eigen kinderkrant’

 

In 10 stappen je eigen kinderkrant
Stap 1. Bepaal het concept en de inhoud op basis van de doelgroep kinderen en op basis van onderzoek dat je uitvoert onder de doelgroep. Laat je niet verleiden om het concept en de inhoud ook op andere doelgroepen zoals leerkrachten of ouders te richten. Uiteindelijk sta je op lange termijn sterker als je durft te kiezen en kinderen centraal zet.
Stap 5. Zorg dat de planning op orde is. Zorg dat alle onderdelen waaruit het maken van de kinderkrant bestaat en alle mensen die daaraan een bijdrage leveren op elkaar zijn afgestemd.

Lees deze 2 en de 8 andere stappen in het document dat je ontvangt als je het contactformulier hieronder invult. Veel leesplezier en succes met het toepassen ervan!

 

 

Voornaam *

Achternaam *

E-mailadres *

Organisatie

 

We gebruiken de contactgegevens die je hier invult om je het document ‘In 10 stappen je eigen kinderkrant’ te kunnen mailen. Je voornaam, achternaam en e-mailadres hebben we nodig om je de automatische mail met link naar het document te kunnen sturen. We vragen aanvullend om de organisatie waar je werkt in te vullen, omdat we benieuwd zijn welke organisaties kinderen als doelgroep hebben of iets met kinderen willen gaan doen. Het veld organisatie is niet verplicht, mocht je dat niet met ons willen delen of mocht dat niet op jou van toepassing zijn.