Angelique en Suzanne leiden samen Jong010, dé Rotterdamse kinderkrant. De kennis en ervaring die ze hiermee hebben opgedaan en nog steeds opdoen, delen ze met je. Ze delen ook wat ze bij Denk Jong allemaal tegenkomen tijdens het begeleiden van mensen richting hun eigen kinderkrant in hun eigen regio.

Ben je benieuwd wat er allemaal komt kijken bij het starten en uitgeven van een kinderkrant? En elke week een exclusief inkijkje in het werk van Angelique en Suzanne voor Jong010 en Denk Jong ontvangen? Hartstikke leuk!

Vul hieronder je voornaam in en het e-mailadres dat je het meest gebruikt. Je ontvangt vervolgens wekelijks als eerste de tips, inspiratie en verhalen!

Abonneer je op ons blog over het starten en uitgeven van een kinderkrant

Je voornaam *

Je e-mailadres *

We sturen je als je je abonneert wekelijks een e-mail over het starten en uitgeven van een kinderkrant.
We gaan vanzelfsprekend zorgvuldig met je gegevens om.

 

In 2009 startte Angelique op eigen houtje en zonder ervaring met het opzetten van haar eigen gratis lokale kinderkrant Jong010. In 2010 verscheen de eerste krant in een oplage van maandelijks 1.250 exemplaren en verspreiding op 5 basisscholen. Dit was de start van het realiseren van haar droom om met kinderen te werken en hier een succesvol en groeiend bedrijf van te maken.

In 2013 begon Suzanne bij Jong010 als journalist. Binnen 2 jaar was zij hoofdredacteur. Ze heeft een unieke visie en werkwijze als het gaat om communicatie met kinderen en media voor kinderen. Onder haar leiding groeide Jong010 uit tot een stedelijke kinderkrant met een oplage van maandelijks 38.000 kranten.

 

 

Comments are closed.